Silver



Silverfärgade örhängen på ca 6,5 cm.

Pris: 45 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 33


Music


 -Vet inte vf det blev ett konstigt märke på den till höger :s
Silverfärgade not örhängen. Ni får ju självklart själv välja i vilket öra ni vill ha dom i. Längden på dessa örhängen är ca 2,5 cm.

Pris: 35 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 32


FRÅGESTUND

Som rubriken lyder! Jag kommer svara på 10 utvalda frågor. Så gör ert bästa och se om just era frågor kommer med :)


Ska jag ha en frågestund?

Ledsen för dålig update! Har ingenting nytt att bjuda på pga mina saker som jag beställt hem inte kommit.. Tror de kommer på måndag först.

Kanske ska köra på en frågestund så länge? Vad tycker ni?

Svart och silver



Långt örhänge med silverkedja och en svart diamant. Kedjans längd ligger på ca 7 cm och diamantens längd ligger på ca 2,5 cm, alltså blir längden på örhänget ca 9,5 cm. Själv skulle jag matcha örhänget med det här, det här och det här :) Sjävklart med fler saker, men det är bara att titta runt i de olika kategorierna..
Örhänget säljs inte i par och finns endast i ett exemplar.

Pris: 25 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 31


Onödigt inlägg för att uppdatera :)




Ett litet tips på en snygg outfit.. Ska dessutom inskaffa kläderna imorgon hehe.. Har redan lagt undan dom :)

Mörkblå magtröja:
H&M för 69:50 kr
Khakigröna byxor: H&M för 299 kr
Röda converse: Finns lite varstans. Priset ligger på 700 kr (i vissa butiker 800 kr)
Turkost pärlarmband: Lenasjewelry för 55 kr.


Armband i silver



På 1a bilden ser ni att jag särat lite på kedjorna så ni kunde se hur de såg ut separata. När armbandet är på armen så blandar sig kedjorna lite hur som helst (vilket är det jag ville uppnå) och det ser riktigt häftigt ut, tycker jag :) Låset är lite större än vanligt, det är ca 1 cm.
Silverfärgat kedjearmband, två sorters olika kedjor. Glöm inte att mejla armledsmått vid beställning av detta.

Pris: 45 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 30

 


Svar på tal för är på dåligt humör :)

Tänkte ge ett litet svar på tal. Men först vill jag meddela er om att jag verkligen inte tar åt mig av skitet ni sitter och skriver bakom era dataskärmar, tycker bara sånt är rent ut sagt PATETISKT, så patetisk att det är skrattretande och att man inte kan hjälpas att ryckas med och skriva skit tbx :)

Till någon flicka som hade för sig att hon hade en kuk som va lika lång som mina smycken, och att hennes bajs var mer värt än mina smycken, och att jag härmar alla osv osv..

Va härligt att du för det första inte har stake nog att skriva ditt namn, sånt gillas. Men men, vet ju fortfarande vem du eftersom en kommentar efterlämnar spår, IP adress, vilket då gör att jag faktiskt vet vart du bor och vad du heter :) Men så långt har du väll inte tänkt? Jag antar att du varit en man i tidigare liv (eftersom att du skriver att du har en kuk) eller att du föddes med en kuk men resten är kvinnokropp? Hoppas bara för all dell att tjockleken är lite bredare än vad mina smycken är! Annars skulle jag nog tycka synd om dig.. Eller nä. En god nyhet iaf, mina smycken luktar iaf bättre än ditt bajs, alltid en fördel :)
- JAG GÖR MINA SMYCKEN EFTER MINA DESIGNER, VET DU HUR JÄVLA MÅNGA DET FINNS I SVERGIE SOM DESIGNAR SMYCKEN EFTER SINA EGNA DESIGNER? BARA FÖR ATT MAN DESIGNAR SMYCKEN SÅ BETYDER DET INTE ATT MAN HÄRMAR ALLA. DET FINNS FÖRFAN INTE 2-3 PERSONER I HELA SVERGIE SOM DESIGNAR SMYCKEN, DET FINNS FLERA TUSEN! Hoppas vi lärt oss en läxa nu :D


Bländande



Ledsen att det blev så otydliga bilder. Blått chips armband (pärlorna glänser) med ett litet hjärta som ska sitta vid inre handleden, eller det är iaf så det är tänkt :) Tråden är "stretch" men för säkerthets skull så skriv handledsmått vid beställning.

Pris för armbandet med hjärtat: 50 kr
Pris för armbandet utan hjärtat: 45 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 29

 


-

Ledsen men har inga smycken att bjuda på idag. Men kan meddela er om att jag har beställt hem lite nya saker.. :) Kram! Får ta och återgå till pluggandet nu..

Dela hjärta



Dela hjärta halsband i silver (låset är i svart/grå, tyckte det passade, men önskar ni silver så säg till vid beställning). På ena halvan står det I L♥VE och så är det ett lås och på anda halvan står det Y♥U och så är det en nyckel. Längden på kejdan är ca 24 cm och hjärthalvan är ca 2,5 cm. Så allt som allt så är halsbandet ca 26,5 cm.

OBS: DETTA GÅR ENDAST ATT KÖPA I TVÅPACK. ALLTSÅ SÅ ATT DET BLIR ETT HELT HJÄRTA.

Pris: 80 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 28


Turkost armband


Snyggt armband med turkosa pärlor och bronsfärgade mellandelar. Tråden är "stretch" om man säger så, men vill ändå att ni mejlar storlek vid beställning för säkerthets skull.

Pris: 60 kr (pga materialet är ganska dyrt..)
Frakt: 10 kr
Nummer: 27


Svart, kors, silver


Örhänge med fjädrar, kedjor och kors. (Hänget är svart, vilket tyvärr inte syns på bilden). Allt som allt så är örhänget ca 9,5 cm långt.

Pris per par: 90 kr
Pris styck: 45 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 26

UPDATE: La märke till att örhänget är bakofram nu.. Alltså man kan lägga kedjorna åt vilket håll man vill, men där uppe vid fästet av vingen så ser man att det är åt fel håll, om ni undrar.


Ring



Ringstommen är justerbar (alltså du kan bestämma måttet själv). Denna ring finns endast i ett exemplar, ska ni ha den, så skynda på :)

Pris: 40 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 25


Update

Håller på att ladda kameran för att batteriet dog när jag höll på och fotade smycken. Lägger upp bilder lite senare när kameran har batteri! :)

Silver



Snyggt armband i flätat silver läder. Här hittar du det i lila också. Snyggt till svart.

Pris: 40 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 24

Dör för detta örhänge..



Riktigt jävla snyggt örhänge i brons. Älskar detta rent ut sagt. Det finns endast i ett exemplar, så ska ni ha detta, så får ni snabba på. Du kan nästan styla det lite själv också, hur du vill ha kedjorna och bladen och sånt :) Detta örhänge säljs inte i par, utan bara i ett örhänge. Det är ett sånt örhänge som det är snyggt med bara ett eftersom att det är långt och har många detaljer. Allt som allt så är det ca 18, 8 cm.

Pris per styck (vilket är det enda det säljs i): 45 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 23


Inspiration

Eftersom att jag inte har så mycket nytt att erbjuda (för tillfället såklart) så kan jag visa lite inspiriation till lite nya saker.. De passar rätt så bra till de saker jag har i huvudet :)


Något sånt fast i smycken.. Haha

-

Ledsen att det inte blir så jätte många inlägg per dag, jag har inte så många nyheter till er pga en del material saknas. Har beställt hem lite olika delar och ska beställa hem lite fler saker imorgon eller i övermorgon antagligen och då kommer det massor av fler nyheter. Men ska försöka mixa med idéer i huvudet så mycket som möjligt med de saker som jag faktiskt har :) Kram!

New Rihanna.. Haha ironi..

Black and blue


Riiiktigt snygga fjäderörhängen med kedja. Tycker det är så förbannat surt att jag inte själv kan använda örhängen (dvs för att jag typ inte tål det och för att jag är rädd för att stoppa in nålar i mig själv". Längden är ca 12,5 cm.

Pris för ett par: 50 kr
Pris för ett örhänge: 25 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 22

 


♥dagen

Ledsen att det bara blivit ett inlägg idag, har bara jätte mycket att träna inför mitt fysik prov imorgon och har helt enkelt inte haft tid! Slänger in en bild imorgon istället på ett par ur snygga örhängen..

Men eftersom att det är Alla hjärtans dag idag så kan ni ju kika in de här passande örhängerna :) Hoppas ni haft en bra dag!♥


Lila


Örhänge med lila pärlor. Längd ca 2 cn.

Pris: 35 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 21


Kors


Ett silverkors som berlock på ca 1,2 cm.

Pris: 15 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 20


Butterfly


Fjärilsberlock på ca 2 cm. Finns endast i ett exemplar!!

Pris: 15 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 19


Ring + armband



Snyggt ringarmband (fick tyvärr ingen bra bild på ringen :(). För tillfället finns denna ring endast i ett exemplar men så småningom kommer det flera. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva "armbandets" längd, men jag kan väll säga att om jag lägger en linjal längs min handled så har jag ca 5,5 cm så högst skulle jag gissa på 6 cm (så lägg alltså en linjal mot er handled och mät om ni nu vill ha denna ring).

Pris: 50 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 18

Golden heart

 - Bilden blev tyvärr suddig

Häftig halsband med ett guldhjärta där det står love, believe och hope på. Sedan ett blått band som det är knutet till. Längden på halsbandet är ca 32 cm och längden på hjärtat är ca 2 cm.

Pris: 45 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 17

Armband



Armband som endast finns i ett exemplar!!! Visst kommer det komma flera liknande, men ändå inte helt som detta. När armbandet är "öppnat" så ligger längden på ca 19,5 cm. Så det gäller att ha den omkretsen på armled om ni ska ha detta för att storleken är liksom i one size om man säger så :)

Pris:
45 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 16

Bjällra



Berlock i guldfärg med bjällra. Längden på bjällran är ca 1,3 cm.

Pris: 15 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 15


Blue


Blå pärlörhängen på ca 2 cm. Kommer så småningom i flera färger :)

Pris: 35 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 14


Långa örhängen med nycklar



Häftiga örhängen med nycklar i slutet utav kedjan. Allt som allt så är örhänget ca 9 cm. Men det gäller att vara snabba om ni ska ha det här.. För det det säljs endast i ett exemplar.

Pris: 40 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 13

 


Ankare



Örhängen med ankare. Ankarens längd ligger på ca 2 cm.

Pris: 35 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 12


Fjäderörhängen i blandade färger


Fjäderörhängen i blandade färger. Längden ligger på ca 5 cm.

Pris: 35 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 11


Svarar på en fråga

Camla:
Vad är det för strl på ringarna???
Jag:
Ringarna är justerbara, alltså får du själv bestämma vilken storlek du vill ha (du kan göra de större, mindre) :)

 


Chips örhängen (turkosa)


Turkosa "chips" örhängen. Jätte fina till sommaren. Längden ligger på ca 2 cm.

Pris: 45 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 10

 


Svart & guld

-Bilden ger inte rättvisa!
Läderarmband i guld och svart flätat läder. Passar riktigt bra till festklänningen ;)

Pris: 40 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 11


Information

Vill bara passa på och meddela er om ifall att ni inte riktigt förstått så självklart kan ni beställa flera varor på en gång, det är därför det är så viktigt att få med antal varor i beställning. Priset på frakten ligger fortfarande på 10 kr, hur mycket ni än beställer! :)

Silverfärgade hjärt-örhängen


Jätte söta och enkla hjärt-örhängen. Själva hjärtat är ca 0,5 cm.


Pris: 35 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 9

 


Ursnygga fjäderörhängen


Turkosa fjäderörhängen (med även lite svart & vitt). Längen ligger på ca 8 cm. Personligen så äääälskar jag dessa örhängen, tycker de är så himla snygga!

Pris: 35 kr

Frakt: 10 kr

Nummer: 8


Bronsfärgat halsband



Halsbandets längd ligger på ca 29 cm.

Pris:
40 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 7


Ring med kedjor



Dubbelring med kedjor och de två ringstommarna som kedjorna är bundna till är justerbar.

Pris:
120 kr (det höga priset beror på att jag la ner mycket tid och arbete på denna ring)
Frakt: 10 kr
Nummer: 6


Litet svar på tal

Anonym:
du har ju skrivit precis som claudia orka härma -.-
Jag:
Att jag härmar Claudia? Hm, jag älskar att designa smycken, finns många som älskar det, inte bara Claudia. Jag är inte den enda "motståndare" som Claudia har inom att designa smycken. Betyder det att alla härmar henne? Hon har vissa regler som gäller när man beställer från henne, även jag, vissa av dessa regler är detsamma, hon har en smyckes blogg, jag har en smyckes blogg, hon trivs med det hon gör, jag trivs med det jag gör. Jag tänker inte ändra min ispiration pga det finns "ett par likadana byxor i samma butik". Claudia är jätte duktig på det hon gör, men jag härmar inte någon, jag följer min egen inspiration. Vill bara få det klart för er :)
Duktigt att va anonym också! Varför uppfanns namn om det inte ska användas?


Rosettörhängen



Guldrosetter som örhängen! Längden på rosetten är ca 2 cm lång.

Pris:
35 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 5


Läderarmband



Flätat lila läderarmband.

Pris: 40 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 4


Häftiga örhängen


"Uttrycksörhängen" på ca 2,5 cm.

Pris: 
35 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 3

 


Långa fjäderörhängen


Långa fjäderörhängen på ca 12 cm.

Pris: 40 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 2


Halsband fyllt med pärlor


Ett långt halsband på ca 47 cm. Halsbandet finns endast ett exemplar så det gäller att snabba på!

Pris: 60 kr
Frakt: 10 kr
Nummer: 1


Så här går det till när du beställer

När du ska beställa ett smycke (eller fler) så börjar du med att mejla mig på denna mejladress: [email protected]

Det är några viktiga punkter som du ska ha med i din beställning och de är..
• Namn:
Adress:
• Ort:
• Postnummer:
• Nummer på smycket: (Varje smycke inlägg så kommer jag att skriva ett nummer till smycket, vilket då är nummer på smycket)
• Storlek: (Vid beställning utav armband, vill du ha tillägg med cm så säg till istället för att skriva det direkt)
• Antal varor:

När ni mejlat eran beställning till mig så kommer jag ge er den information som ni behöver för att kunna överföra pengarna till mitt bankkonto SEB. Jag kommer inte skicka iväg några smycken förenst jag ser att pengarna kommit in på mitt konto (det kan ta upp till ca 3 dagar).

Jag vill passa på att meddela er om att det är varken öppet köp eller bytesrätt. Händer det att smycket går sönder när det levererats till er så ska ni självklart mejla mig så ska vi lösa det.

För er som går i samma skola som mig (blombackaskolan) ni kan ge mig pengarna i skolan och så ger jag er smycket i samma veva. Ni slipper då betala frakt :)